Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Title image

The Populists

Dit concert bestaat uit 10 nummers geschreven door Counterpoint Corporation. Het uitgangspunt voor alle nummers is popmuziek, in de breedste zin van het woord. Voor deze composities heb ik alle stijlen die ik beheers aangeboord en ben daar denk ik zelfs buiten gegaan. Zoals op de foto’s te zien ben ik ook aanwezig als performer. Ik speel live drums, synthesizers en doe backingvocals en rap.

THE POPULISTS in concert: Populisme uit de doofpot

In een wervelende visuele en muzikale achtbaan passeren Geert Wilders, Thierry Baudet, Marine Le Pen en Alice Weidel de revue. Geïnspireerd op hun social media, tweets, interviews, campagnes, citaten en video’s verplaatsen de bandleden zich in de hoofden van deze populisten en brengen ze ze al musicerend tot leven. Voor je het weet sta je oog in oog met de populist in jezelf en wordt je al dansend geconfronteerd met jouw eigen normen en waarden.

Met catchy popmuziek, verrassende audio-samples, in-your-face-visuals en een drankje in de hand staat THE POPULISTS in concert garant voor een buitengewone club-avond.

THE POPULISTS in concert was onderdeel van de nieuwe makers route van het Karavaan Festival 2019.

“De band The populists speelt een muzikaal ijzersterk underground-concert in een verlaten parkeergarage.” – Telegraaf

Verschillende publieksreacties:

“Op een bepaald moment wist ik niet meer of ik mee wilde dansen of tegen jullie wilde schreeuwen.”

“Echt te gek. Waren dat nou echte
video beelden? Heeft Wilders dat écht zo gezegd? ”

“Een ontregelende ervaring”

The Populists - Bart Grietens-15