Mixtape.
Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum.

Instagram

Title image

Eigen Werk

MRMN

2020 staat in het teken van mijn eerste eigen release als artiest. Dit zal ik doen onder de naam MRMN. Deze naam gebruik ik voor alle elektronische muziek die ik ga uitbrengen. Daarnaast komt er later dit jaar een release die voortkomt uit mijn theatermuziek. Dat is vaak met iets meer gebruik van piano en heeft een akoestischere feel.

Ook is er nog het project Counterpoint Corporation. Dit is een collectief dat bestaat uit Cassandra Onck, Hendrik Walther en ik. Hiermee maken we theatrale concerten. De muzikale kant van het verhaal is onder mijn leiding, maar het maakproces gebeurt als een collectief. Dit voelt voor mij ook heel erg als eigen werk. De eerste voorstelling van dit collectief is al een feit geworden op het Karavaan Festival in 2019; The Populists in concert. Hier zal binnenkort ook een release van verschijnen en die is dan op deze pagina terug te vinden.

Smoesjes

Lockdownlover

Luister
MRMN

A State of Mind

Luister
MRMN

Even if I try

Luister
Counterpoint Corporation

The Populists in concert

Lees meer